Rekreatur 3 starta ovoga vikenda u Velikoj Gorici

Dođi i ti, na Rekreatur 3 - festival će tijekom dva dana ponuditi mnoštvo sportskih natjecanja, kao i zanimljive popratne sadržaje
PHOTO-2019-04-20-14-01-44

Športsko rekreativni savez u suradnji sa svojim članicama, ovoga vikenda za građane Velike Gorice priprema dva dana odlične zabave i rekreacije u parku Tuđmanac.

Novo izdanje sada već tradicionalnog festivala rekreacije i zabave – Rekreatur, tijekom 8. i 9. lipnja, posjetiteljima donosi široki izbor sportova za sve uzraste, kao i bogat popratni sadržaj.

Festival oba dana traje od 9 do 21 sat, a okupio je preko 20 udruga s područja Velike Gorice, koje će na Tuđmancu promovirati svoje sportove te pružiti građanima mogućnost da se u njima okušaju, naravno potpuno besplatno.

Za posjetitelje su organizirani mnogi mini turniri te natjecanja – od puzanja beba i skakanja u vrećama, preko malog i australskog nogometa, košarke, stolnog tenisa, paintballa pa sve do jahanja električnog bika, kvalifikacija za svjetsko prvenstvo u street work out-u te svjetskog prvenstva u pikulanju!

Također, za drugi dan festivala, predviđena je rekreativna vožnja biciklom od Siska do Velike Gorice, nastala u suradnji s udrugom Zibel Sisak, koja će na simboličan način povezati ova dva prijateljska susjedna grada.

U programu sudjeluju i rado viđene Buvljakuše, koje će na festivalu održati humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za djecu slabijeg imovinskog stanja, a novi članovi ove velike obitelji su volonteri Skloništa za životinje Velika Gorica koji će u suradnji s Udrugom Sigurna kućica organizirati akciju udomljavanja.

Naposljetku, novost na Rekreaturu 3 je glazbeni program, u sklopu kojeg će pred goričanskom publikom zasvirati The Professors, Petra, Crijevno pojačalo, Ritam ulice i Mel Camino, a bit će tu i ponešto za prigrist za što će se pobrinuti proizvođači zdrave hrane: dr. Fungus i Herbia.

“Pozivamo sve građane da ovaj prekrasan vikend izađu van na pregršt zabave i rekreacije, da podrže projekt i pridruže se manifestaciji, ali prije svega da se lijepo zabave i uživaju”, poručio je tajnik Športsko rekreativnog saveza Grada Velika Gorica, Mario Oljača.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija