Razišli se Rugvica Sava 1976 i Ante Klarić

Dogodilo se pomalo iznenada. Takvom raspletu situacije, nakon nedjeljne pobjede protiv Naftaš Ivanića (1:0) nitko se nije nadao. No, u srijedu je trener nogometaša Rugvica Save 1976, Ante Klarić odlučio reći dosta.

-U utorak je naš sada već bivši trener najnormalnije odradio trening, tako da nas je sve ovo pomalo iznenadilo- kaže nam predsjednik Ivica Zelenbrz.

Nakon što je prošle sezone osigurao s momčadi ostanak u Jedinstvenoj županijskoj ligi te osvojio Kup Nogometnog središta Dugo Selo, Ante Klarić je nakon godinu dana odlučio reći “dečki to je to”. Momčad ostavlja na visokom četvrtom mjestu sa 16 osvojenih bodova, tri manje od vodećeg Poleta.

-Treneru Klariću zahvaljujemo se na svemu što je odradio za naš klub. Žao nam je što je do ovoga došlo, no vjerujem kako ćemo opet surađivati, jer gospodinu Klariću vrata našeg kluba ostaju otvorena- poručio je Zelenbrz.

Novog trenera neće se potražiti do kraja jesenske polusezone u kojoj će za momčad biti zaduženi kapetan Nikola Pukljak i dokapetan Martin Ivandić, dok će na klupu sjesti sportski direktor Matej Golubić, koje vatreno krštenje očekuje u Stupniku, gdje momčad gostuje za vikend.