Razišli se Lonja i Igor Mostarlić

Susret protiv Zvekovca, bio je posljednji kojeg je Igor Mostarlić odradio kao trener nogometaša Lonje
DSC_2967

Sudbina trenera je takva. Dok ti momčad pobjeđuje svi te hvale, no nažalost ako stanu rezultati trener je prvi na udaru. Takva je sudbina zadesila Igora Mostarlića za kormilom Lonje, koju je dogovorno s predsjednikom odlučio napustiti.

Nažalost, stvari u Lonji ove sezone nisu krenule kako se očekivalo. Nakon sjajnog proljeća u kojem je momčad osvojila treće mjesto u poretku klubova Prve županijske lige- Istok te zaigrala u finalu Kupa Nogometnog središta Vrbovec, ljetos je momčad dodatno osnažena kako bi se napao sam vrh. Stvari se u tom smjeru nisu krenule razvijati očekivano, te Lonja nakon deset odigranih kola zauzima četvrtu poziciju s 15 osvojenih boda.

-Trener Mostarlić već nam je tijekom sezone ponudio ostavku, no odbijali smo je. Vjerovali smo kako će doći do pomaka, no nažalost upali smo u neku crnu rupu te je došlo do razlaza s našim dosadašnjim trenerom Igor Mostarlićem, kojem se zahvaljujem na svemu što je dao klubu. Njegovo će ime ostati zapisano u našoj povijesti, a tko zna možda ćemo opet surađivati- rekao nam je predsjednik Igor Maksimović, kojeg najviše raduje što su se gledatelji vratili na igralište u Lonjicu.

-Ušli smo s velikim ambicijama u sezonu, no nažalost zaredali su nam se mnogi pehovi, od toga da nam je sreća okrenula leđa pa to povrede Fluke što je ostavilo traga na momčad. No, ja vjerujem kako ćemo sve to prebroditi te krenuti s nizom pobjeda- zaključio je Maksimović.

Grad
Hrvatska
Sport
Vrbovec
Zagrebačka županija