Razišli se Dubrava i Dražen Fulir

Iza nogometaša Dubrave zadovoljavajuća je sezona u Prvoj županijskoj ligi. Seniorska momčad na kraju je zauzela šesto mjesto s 53 osvojena boda, što je rekord po broju osvojenih bodova. Vodstvo kluba zadovoljno je postignutim uspjehom, iako se moglo i bolje.

-Ovim putem zahvaljujemo treneru Draženu Fuliru koji nas je napustio na kraju sezone. Gospodin Fulir pokazao se kao veliki čovjek i dobar trener, no nakon nekoliko godina došlo je do rastanka. Želimo mu svu sreću u privatnom, a isto tako i trenerskom životu- poručili su iz kluba, čije vodstvo užurbano radi na dovođenju njegovog nasljednika.

Veliku pozornost vodstvo kluba u posljednjih godinu dana usmjerilo je na rad s mlađim kategorijama, pa je tako prošle jeseni oformljena kategorija limača, koje je vodio Goran Grgić koji je okupio tridesetak mališana, koji su s uspjehom odigravali utakmice u ligi Nogometnog središta Vrbovec gdje su na kraju zauzeli treće mjesto. Isti uspjeh postigla je i momčad pionira pod vodstvom Ivana Leboša, dok su juniori ovogodišnje prvenstvo završili na šestom mjestu.