Raspušten GO HDZ Vrbovec, imenovano peteročlano povjerenstvo

Nakon 12 godina HDZ je u Vrbovcu lani izgubio izbore. Građani su povjerenje ukazali Denisu Kralju, čime se do tog trenutka vladajuća stranka našla u opoziciji. S vremenom, stranka na čijem je vodstvu bio Vladimir Bregović našla se u određenim problemima u funkcioniranju, zbog čega je na posljednji sastanak Gradskog odbora stiglo i vodstvo stranke na županijskoj razini predvođeno predsjednikom Draženom Barišićem, dopredsjednikom Tomislavom Mastenom te tajnikom Matom Čičkom.

Tom prilikom, jednoglasnom odlukom raspuštena je Gradska organizacija HDZ-a, te je imenovano peteročlano povjerenstvo kojeg čine povjerenik Mato Čičak, te članovi Javor Bojan Leš, Tomislav Masten, Domagoj Debogović te Tomislav Okroša, pred kojima je sada zadatak da provedu izbore za novog predsjednika i sva ostala stranačka tijela.

-Vjerujem kako će HDZ još jednom izaći kao pobjednik, te u novom predsjedniku dobiti osobu koja će povesti stranku u nove pobjede. Samo jedinstvom i slogom možemo postići ono što se od nas traži, boljitak svih naših građana- istaknuo je povjerenik Mato Čičak.