Raspjevani i rasplesani Dani Općine Križ začinjeni Kotlovinafestom

Koncertom Miroslava Škore koji je održan u petak navečer, te nizom događanja koja su u subotu održana u parku u Križu započeli su Dani Općine Križ koji će potrajati do druge polovice rujna. Dani koji su pred nama donose niz zabavnih, kulturnih i sportskih manifestacija koje organiziraju udruge s područja općine.

-Program je složen da u njemu bude za svakoga ponešto. Mi se također trudimo da tijekom cijele godine organiziramo određene manifestacije, a ovo je vrhunac u kojem je najviše događanja. Pozivam sve da nam se odazovu i uživaju u programu koji smo podijelili- kratko će zamjenik načelnika Zlatko Hrastić.

Jučer su na svoje došli kulinarski majstori koji su se natjecali u spravljanju kotlovine na drugom Kotlovinafestu, na koji se odazvalo 18 ekipa.

-Kotlovina na kraju krajeva mora uspjeti, svaka od ekipa ima neku svoju tajnu. Konkurencija je oštra, a žiri će odabrati najbolje- rekao nam je Hrastić.

Prvo mjesto s uvjerljivo najvećim brojem bodova osvojila je ekipa Kriške vijećnice u sastavu Ines Dundović, Tina Matanić i Ksenija Krsnik. Drugo mjesto osvojili su Kotlovina Boysi, ekipa iz Križa i Popovače, a treće je mjesto pripalo ekipi MT Konzaltinga.

Šteta, što je loše vrijeme dovelo do odgađanja Obiteljske biciklijade, koja se također trebala održati, no zato su centrom Križa prošli oldtimeri.

Što smo mi zabilježili pogledajte u GALERIJI.