Rade Bilić i HSP Dugo Selo podržali Ivana Gerecija

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Dugog Sela, Rade Bilić i HSP Dugo Selo javno su danas podržali Ivana Gerecija, kandidata za gradonačelnika Dugog Sela
WhatsApp Image 2021-05-28 at 12.33.15

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Dugog Sela, Rade Bilić i HSP Dugo Selo javno su danas podržali Ivana Gerecija, kandidata za gradonačelnika Dugog Sela.

-Program Non-Stop za Dugo Selo, koji zastupa Gereci, ima dodirne točke s programom HSP-a. Iz tog razloga odlučili smo podržati program, uvjereni da ga Ivan i Franjo mogu ostvariti. Pozivam članove i simpatizere HSP-a da u nedjelju 30. svibnja izađu na izbore i podrže Gerecija i Končića- istaknuo je predsjednik HSP-a Dugo Selo Stefan Novak.

-U Programu Non-Stop za Dugo Selo prepoznao sam viziju razvoja Dugog Sela, s posebnim naglaskom na gospodarstvo, kao temeljem razvoja. Siguran sam da Ivan Gereci ima sposobnosti, znanja i poznanstva s kojima sve zacrtano može i ostvariti. Vjerujem u uspješnu realizaciju projekata za dobrobit svih građana Dugog Sela- rekao je Rade Bilić nakon susreta i pružene potpore Gereciju.

Potpore HSP-a i Rade Bilića komentirao je i sam Gereci;

“Hvala HSP-u Dugo Selo i gospodinu Biliću na pruženoj potpori. Zajedništvo i suradnju za dobrobit Dugog Sela, međusobna komunikacija i dijalog put je kojim želim voditi grad prema uspješnom i modernom mjestu za život.”

Dugo Selo
Grad
Hrvatska
Politika
Zagrebačka županija