Dan Općine Pušća

Puščani pokazali tko najbolje kuha gulaš, za vikend koncerti Mladena Grdovića i Magazina

Organizator manifestacije bila je Udruga Branitelji Hrvatske Pušća, a pokrovitelji Općina Pušća i Turistička zajednica Savsko sutlanska dolina i brigi
343310013_1846780362375741_6418025254601827865_n

Dani Općine Pušća i ove godine trajat će dva tjedna s raznim manifestacijama. Jedna od prvih, kako je to već tradicija, bila je Gulašijada u organizaciji pušćanskih branitelja. „Kotlić 2023. Pušća“ službeni je naziv ove manifestacije, a na Trgu 8 sela ove godine okupilo se 19 ekipa iz bliže i dalje okolice. Svi oni došli su sa željom da spreme najbolji gulaš, ali i sa željom da provedu vrijeme u lijepom okruženju i dobrom društvu. Sigurno je da ovog drugog nije nedostajalo, a o kvaliteti svakog pripremljenog jela svoj sud dao je stručni žiri.

Prema njihovim rezultatima najbolji gulaš pripremili su članovi Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata Kastav. Članovi bednjanske Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata ostvarili su drugi rezultat, a treći najbolji gulaš prema ocjenama žirija pripremili su susjedi iz HVIDRE Zaprešić.

Proslava u Pušći nastavlja se ovog vikenda koncertima Mladena Grdovića (subota) i Magazina (nedjelja), a ulaz za sve je besplatan.

Događanja
Pušća