Prosinac u Rugvici donosi još bolji i bogati program

U Rugvici je sve spremno za čaroliju koju donosi najljepši mjesec u godini prosinac. I ove godine u organizaciji općinskih udruga te uz svesrdnu pomoć općinskog vodstva organizira se manifestacija „Prosinac u Rugvici“, koja donosi brojna događanja u kojima će moći uživati oni najmlađi, ali i oni najstariji mještani.

-Uz pomoć naših udruga neke smo stvari proširili. Mirisi ognjišća u organizaciji KUD-a Tančec bit će još bogatiji i bolji, bit će tu božićni koncert, Savski dedeki ponovno će se spustiti niz Savu kako bi djeci donijeli poklone. Ima tu kazališnih predstava, a pripremamo i dvije projekcije. Ljudi su sretni zbog toga i to ćemo nastavit podizati iz godine u godinu na još bolju razinu- kaže načelnik Mato Čičak, koji se posebno raduje što će doček Nove godine biti na uređenom Trgu dr. Franje Tuđmana na kojem radovi napreduju iz dana u dan.

-Lani je bio jako dobar odaziv, a ove ćemo godine to organizirati još bolje. Ovo je pokazatelj da uz složnost može sve- kaže načelnik.

Prosinac u Rugvici započinje u petak 8. prosinca kada će se u Društvenom domu u Rugvici održati Mirisi ognjišća, 14. prosinca je Božićni sajam u Osnovnoj školi Rugvica, dok u nedjelju 16. prosinca svi mogu uživati u predstavi Teatra Kerekesh. Kraj prosinca posvećen je koncertu u župnoj crkvi Uznesenja BDM u organizaciji KUD-a Tančec, dok su posljednji dani 2018. godine u znaku glazbe grupe E.N.V.I., raznim sadržajima za djecu te dočeku Nove godine u šatoru koji će biti postavljen na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Događanja
Hrvatska