Prihvaćen rebalans proračuna, gradonačelnik Panian poručio kako se nastavljaju svi započeti projekti

Nakon što isti nije prihvaćen prije dva mjeseca, većinom glasova rebalans je večeras prihvaćen
DSC_3680

Pod predsjedanjem Krunoslava Blažinovića održana je 10. sjednica Gradskog vijeća, koje je većinom glasova donijelo rebalans proračuna. Nakon što isti nije prihvaćen prije dva mjeseca, većinom glasova rebalans je večeras prihvaćen.

U obrazloženju je pročelnik za financije i komunalno gospodarstvo Dean Dragičević istaknuo kako je predloženi rebalans istovjetan onome od prije dva mjeseca.
-Jedino što je dodano su fotonaponske ćelije za Glazbenu školu i dvoranu- kazao je Dragičević.

Oporba je najviše spočitavala loše pripremljene materijale, ali i zatražila od gradonačelnika da utječe na cijenu smještaja djece u privatnim vrtićima koji su najavili povećanje.

-Naš je cilj da sva djeca imaju iste uvjete, odnosno da cijene budu iste- kazao je gradonačelnik Nenad Panian tijekom rasprave, a nakon što je rebalans usvojen poručio je kako svi započeti projekti idu dalje.

-Prihvaćam da neke stavke budu opširnije i jednostavnije obrazložene. Sada ćemo moći isplatiti sve ono što smo ugovorili tako da će se svi projekti uspješno završiti, a uskoro i otvoriti. Prvo je na redu dječje igralište, pa pump track poligon- rekao nam je gradonačelnik, koji se nada kako će prašini i asfaltiranju do kraja ljeta doći kraj.

-Idemo dalje što više i brže možemo. Pred nama je jako puno posla- zaključio je Panian.

Dugo Selo
Grad
Hrvatska
Politika
Zagrebačka županija