PPD Zagreb proslavio još jedan naslov

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb zaključili su tekuću sezonu pobjedom nad najvećim rivalom NEXE-om iz Našica, čime su proslavili još jedan naslov najbolje momčadi. U posljednjem ovogodišnjem susretu rukometaši PPD Zagreb slavili su s 34:27.

Bila je ovo ujedno i utakmica u kojoj su se od dresa zagrebačkog kluba oprostili Igor Vori, te braća Tonči i Josip Valčić koji odlaze u igračku mirovinu, dok karijeru u drugim sredinama nastavljaju Domagoj Pavlović, Dobrivoje Marković i David Miklavčić. Upravo zbog toga posebno dirljive bile su posljednje dvije minute kada je trener PPD Zagreba Zlatko Saračević u igru poslao upravo šestorku koja napušta klub, a tribine su proključale kada je u posljednjem napadu svoj posljednji pogodak u karijeri postigao Tonči Valčić.

Najbolji strijelci u redovima PPD Zagreba bili su Zlatko Horvat s osam, te Damir Bičanić sa sedam pogodaka, dok je u svojoj posljednjoj utakmici u karijeri Igor Vori postigao tri, a Josip i Tonči Valčić po jedan zgoditak.

Uoči početka dvoboja na parketu su gromoglasnim pljeskom pozdravljeni mlađi kadeti i kadeti PPD Zagreb koji su na završnicama Prvenstva Hrvatske osvojili drugo, odnosno prvo mjesto.