Potpisan ugovor za izgradnju igrališta u Igrišću

Načelnica Općine Jakovlje, Sanja Borovec potpisala je ugovor o financiranju izgradnje i opremanja dječjeg igrališta u Igrišću

Načelnica Općine Jakovlje, Sanja Borovec potpisala je ugovor o financiranju izgradnje i opremanja dječjeg igrališta u Igrišću. Ono što sada predstoji su aktivnosti na provedbi projekta.

Općina Jakovlje ovaj je projekt prijavila se na natječaj LAG-a Zeleni bregi „Ulaganja u opće društvenu strukturu i pokretanje, poboljšanje i proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo”.

-Realizacijom projekta, Igrišće će dobiti potreban, a do sada nepostojeći prostor za kvalitetno i sigurno provođenje slobodnog vremena, igru i druženje djece, mladih te njihovih roditelja ali i ugodan prostor za odmor svim stanovnicima i posjetiteljima naselja. S obzirom na demografske trendove, ulaganja vezana uz poboljšanje uvjeta života djece i mladih obitelji od izuzetnog su značaja. Razvijanje potrebne infrastrukture i primjerenih sadržaja pozitivno će djelovati na oživljavanje naselja te smanjenje depopulacije stanovništva- istaknula je načelnica Borovec.