NK Farkaš

Postavlja se ograda oko igrališta u Farkaševcu, momčad kreće s pripremama

O novostima iz kluba informirao nas je Valentino Šćuric
329992020_580233837501299_8933951065288041531_n

Najmlađi nogometni klub na prostoru Zagrebačke županije je Nogometni klub Farkaš koji je osnovan 14. veljače 2021., a u jesen iste godine započeo je s natjecanjem u 2. ŽNL-Istok, gdje se natječe i ove sezone. Jesenska dionica završena je na posljednjem devetom mjestu s 3 osvojena boda. No, svi vjeruje kako će proljeće donijeti vedrije i bolje tonove.

-Prošle subote nismo se zbog radnih obaveza uspjeli skupiti za Kup utakmicu, no idemo dalje. Pred nama su do prvenstvenog starta utakmice protiv Draganca, Croatije (NK), Žabnice i HNK Rovišća, gdje bi trebali odigrati noćnu utakmicu. Zimus su nas napustili Božidar Mavrić i Gogo Blažic, dok su nam pristupili Franjo Pekčec i povratnik Mirko Poljanac- informirao nas je Valentino Šćuric, koji nas je upoznao i s radovima na igralištu.

-U tijeku je postavljenje ograde, kao i uređenje unutarnjih prostora i samog terena. Vjerujem kako ćemo do jeseni sve staviti u funkciju i vratiti se doma. Bez podrške načelnika Matije Copaka i Općine ništa ne bi bilo moguće, na čemu im se i ovim putem zahvaljuje- završio je Šćuric.

Farkaševac
Sport