Poliklinika Milojević i Krešimir Keta Bandić u finalu Kutije šibica

. Poliklinika Milojević je u polufinalu svladala Keraterm Centroplinomont s 4-2, dok je mostarski Krešimir Keta Bandić boljim izvođenjem sedmeraca bio bolji od Juicy Maraske

Sanjin Strukic/PIXSELL

Ekipe Poliklinike Milojević i Krešimir Keta Bandić izborile su finale jubilarnog, 50. izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica. Poliklinika Milojević je u polufinalu svladala Keraterm Centroplinomont s 4-2, dok je mostarski Krešimir Keta Bandić boljim izvođenjem sedmeraca bio bolji od Juicy Maraske s 9-8 (4-4).

Krešimir Keta Bandić je nakon sedmeraca izbacila favorizirani Juicy za koji nastupa niz hrvatskih, slovenskih i BiH futsal reprezentativaca. Apsolutni junak dvoboja bio je zasad najbolji igrač Kutije Josip Božinović, koji je dvoboju zabio tri gola (8, 27, 28), a bio je i precizan u raspucavanju kada je pogodio još četiri puta.

Sanjin Strukic/PIXSELL

Ivan Ivanković (18) je također zabio za Ketu, koja je vodila s 4-2, da bi Juicy pogocima Franca Jelovčića (35, 40) izborio sedmerce. Jelovčić je zabio hat-trick, a strijelac je bio i Tiho Novak (22), dok je ključni sedmerac Marko Čolak obranio Žigi Čehu.

Poliklinika Milojević je opravdala ulogu favorita, vodili su s 3-0 pogocima Kristijana Grbeše (10), Kristijana Čekola (18) i Davora Kanjuha (25). Keraterm Centroplinomont se vratio golovima Ivana Lekića (29) i Ivana Bandića (30), da bi konačan rezultat postavio Miho Prgomet (40).