Pokazno klupsko natjecanje Plivačkog kluba Gorica okupilo 140 malih plivača

Plivački klub Gorica na Gradskom bazenu u Velikoj Gorici organizirao je prvo pokazno klupsko natjecanje
64415634_2253969084656480_6901549799384809472_n

Plivački klub Gorica na Gradskom bazenu u Velikoj Gorici organizirao je prvo pokazno klupsko natjecanje. Svoje znanje i plivačka umijeća u izvrsnoj atmosferi pokazalo je gotovo 140 članova uz jako navijanje i podršku svojih roditelja, djedova, baka i prijatelja.

-Naši sportaši pokazali su izvrstan sportski duh, prednosti koje donosi bavljenje plivanjem i trud koji su uložili sve vrijeme redovitog treniranja. Čestitke im na tome- poručili su iz Plivačkog kluba Gorica.

U klubu djeluje i selekcija odraslih plivača koji su svi bivši sportaši i plivanjem upotpunjuju svoja sportska dostignuća te unapređuju svoje zdravlje. Većinu njih ovog ljeta čekaju brojni plivački maratoni na Jadranu, a svojim volontiranjem pomogli su organizaciji ovog natjecanja.

Plivačke programe klub će provoditi do 31. srpnja, a nova sezona kreće s početkom nove školske godine. Ciljevi u novoj sezoni za razvoj kluba su pokretanje natjecateljske selekcije i nastupi na prvim službenim natjecanjima, kao i upis novih članova u sve klupske programe.

Glavni cilj je upis novih članova za sve programe kluba koji su u planu za rujan te su garancija razvoja plivačkog sporta u gradu Velika Gorica.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija