Početak rada Nogometna škola Vrbovec!

Poslije dva mjeseca proglašenja epidemije koronavirusa i nakon čega su bila zatvorena vrata Gradskog stadiona u trećeligašu Vrbovcu ponovo se pokreću aktivnosti na sportskim terenima

Poslije dva mjeseca proglašenja epidemije koronavirusa i nakon čega su bila zatvorena vrata Gradskog stadiona u trećeligašu Vrbovcu ponovo se pokreću aktivnosti na sportskim terenima.

Predsjednik Mato Jelić je izjavio da su sve aktivnosti u vrijeme korona krize u klubu odvijaju sukladno prema preporukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštiti u odlukama Hrvatskog nogometnog saveza te da je Izvršni odbor Vrbovca prema najnovijim mjerama popuštanja donio sljedeće odluke:

“Od 1. lipnja započinje s radom Nogometna škola Vrbovec koja će ponovo otvoriti vrata svim selekcijama omladinskog pogona pri čemu je zdravlje na prvom mjestu svih mladih nogometaša i trenerske struke. U klubu od 1. lipnja nema više profesionalnog voditelja NŠ Vrbovec nego će se ta funkcija obavljati na volonterskoj osnovi. Poslove voditelja NŠ Vrbovec i trenera seniorske momčadi i dalje će obavljati Tihomir Bradić. Ovogodišnja organizacija 8. turnira za limače i prstiće „Pikolo 2020“ ovisi o daljnjim epidemiološkim uvjetima zbog čega će se još pričekati izvjesno vrijeme i onda donijeti konkretne odluke hoće li se održati turnir u ljeto ove godine.“

U trećeligašu Vrbovcu nisu mirovali u vrijeme korona krize iako su bile obustavljene sve sportske aktivnosti jer su klupske bile maksimalno usmjerene na završetak energetske obnove Gradskog stadiona koja se polako bliži završetku, uređenju nogometnih igrališta i sportskih objekata. Uskoro na dnevni red Uprave dolazi i seniorski sastav, kao i određivanje početka i plana priprema, ali sve je to opet vezano uz razvoj epidemioloških prilika u ljetnom razdoblju.