Počele prijave za Srakotrk

Srakotrk, popularno fašničko natjecanje za djecu u orijentacijskom trčanju, iščekuje vašu prijavu, stoga "požurite" na start

Otvorene su prijave za fašnički Srakotrk, natjecanje za djecu u orijentacijskom trčanju koja uz pomoć karte (i roditelja) pronalaze kontrolne točke po Samoboru. Ovogodišnji Srakotrk održat će se u subotu, 22. veljače s početkom u 11 sati sa startom u Parku domovinske zahvalnosti iza župne crkve svete Anastazije.

Prijave treba slati isključivo na e-mail: [email protected], zaključno do srijede, 19. veljače do 20 sati, odnosno dok se ne popune sva mjesta. Prijave moraju sadržavati ime i prezime djeteta, godište rođenja i kategoriju, a kategorije su M7 i Ž7 – mlađi dječaci i djevojčice rođeni 2013. godine i kasnije, M10 i Ž10 – dječaci i djevojčice rođeni 2012., 2011. i 2010. godine te M12 i Ž12 – stariji dječaci i djevojčice rođeni 2009. i 2008. godine. Važno je znati da svatko mora dobiti potvrdu na e-mail da je prijava prihvaćena.

Broj startnih mjesta je ograničen na 300 natjecatelja, stoga poštujete rok za prijave, jer je puno zainteresiranih za Srakotrk.

-Denite masku i dojdite na Srakotrk- poručuju organizatori Srakotrka iz Orijentacijskog kluba Japetić Samobor!