Pobjednički povratak na parket, rukometašicama Dugog Sela ’55 bodovi iz Rijeke

Kod Dugog Sela uobičajeno izvrsna Mara Budić s 15 obrana, dok je s osam pogodaka najbolji strijelac bila Bernarda Čalušić

Hrvatski rukometni savez

Rukometašice Dugog Sela ’55 nakon Čakovca i slavlja kod Zrinskog, upisale su i drugu pobjedu u gostima. Ovoga puta igračice trenera Nenada Plašića slavile su u Rijeci kod Zameta gdje su upisale pobjedu 33:27. S nova dva osvojena boda Dugoselke su skočile na treće mjesto ligaške ljestvice, iza neprikosnovenih Podravke i Lokomotive.

Velika borba vodila se u prvih 25. minuta. Malo su vodile gošće, malo domaće rukometašice. Zamećanke su od vodstva 13:11 u 23. minuti na predahu zaostajale četiri pogotka (15:19). I tu je sadržana cijela istina moći i snage Dugog Sela.

Riječanke se nisu predale, štoviše uspjele su nakon deset minutaigre u drugom dijelu stići na minus dva (20:22), vrativši desetominutnu neizvjesnost u utakmicu. Onda su gošće, kao i u prvom dijelu malo pojačale ritam, ali i preciznost i nakon niza od četiri pogotka, otišle na pet razlike te bez većih poteškoća privele susret kraju.

Kod Dugog Sela uobičajeno izvrsna Mara Budić s 15 obrana, dok je s osam pogodaka najbolji strijelac bila Bernarda Čalušić.