Plesni spektakl konačno u Zagrebu: Balet Igora Moiseyeva u Lisinskom

Ulaznice su u prodaji u sustavu i na prodajnim mjestima Eventima, Ulaznica.hr te na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog
262052166_4774887422555763_2648536056826191918_n Facebook

Svjetski poznati Državni akademski ansambl narodnog plesa Balet Igor Moiseyev, nastupit će 18. svibnja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. To će ujedno biti prvi nastup pred zagrebačkom publikom jedne od najvećih baletnih i plesnih skupina na svijetu.

Ovaj popularni Ansambl predvodi učenica velikog Igora Moiseyeva, svjetski poznata Elena Shcherbakova, a sastav ansambla čine visokoprofesionalni univerzalni plesači-glumci čiju izvedbu prate klasična glazba, gluma, drama i svjetska scenografija.

Ansambl narodnih plesova Balet Igor Moiseyev spojio je umjetnost klasičnog baleta s narodnim plesom, postavivši na pozornicu više od 200 djela – plesove, koreografske skice, minijature i sl. Članovi ansambla su putovali i proučavali razne narodne običaje i plesove kako bi to postigli- piše zagreb.info.

-Zagrebačka publika dosad je bila zakinuta za doživljaj ovakvog kulturno-umjetničkog spektakla iz prve ruke, što sam smatrao velikim propustom koji se treba ispraviti- poručio je producent Tomislav Kašljević.

Ulaznice su u prodaji u sustavu i na prodajnim mjestima Eventima, Ulaznica.hr te na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

Događanja
Grad Zagreb
Hrvatska
Kultura