PLENUM KLUBOVA 1. ŽNL-ISTOK: Kupa i Gaj županijski prvoligaši

Nova sezone kreće 22./23. kolovoza i niti jedno kolo neće se igrati srijedom
20200723_185043

Nogometni klub Mladost iz Obrezine bio je domaćin Plenumu klubova 1.ŽNL-Istok za narednu sezonu. Plenumu je nazočilo 14 predstavnika klubova, od kojih su izostali jedino predstavnici Vatrogasca i Zvekovca.

Plenum je vodio Povjerenik za natjecanje Željko Mihalj, uz kojeg su nazočni još bili tajnik Nogometnog saveza Zagrebačke županije Mladen Žugec, povjerenik za suđenje Dejan Budić te tajnik Nogometnog saveza Velike Gorice Stjepan Petrac. Tom prilikom Mihalj je prisutne upoznao sa svim važnijim odlukama glede lige koja će sljedeće sezone imati 16 klubova, među kojima su novaci Kupa i Gaj, dok je iz lige u rang više otišao Ban Jelačić iz Vukovine. Sudbina Mraclina još uvijek nije poznata te bi on u kvalifikacijskoj utakmici s Pušćom trebao tražiti svoj put u Jedinstvenu županijsku ligu.

Nova sezone kreće 22./23. kolovoza i niti jedno kolo neće se igrati srijedom; a u prvom kolo sastaju se: Meštrica-Posavec, Dinamo Hidrel-Gaj, Zvekovac-Kloštar, Lonja-Vatrogasac, Ban Jelačić-Mraclin, Milka Trnina-Dubrava, Mladost-Ostrna i Buna-Kupa.

Hrvatska
Sport
Zagrebačka županija