Najmlađi su zaigrali mini rukomet

PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH: Rugvičice i RK Zagreb putuju u Rijeku na Državnu završnicu turnira u rukometu

Ekipe će se na Državnoj završnici u Rijeci imati priliku potpuno besplatno družiti, kupati i natjecati sa svojim vršnjacima iz cijele Hrvatske te na najljepši način predstavljati boje svojeg grada i županije
_MG_0033

U sportskoj dvorani OŠ Rugvica odigran je veliki HEP turnir u rukometu u sklopu 28. sezone Plazma Sportskih igara mladih. Na terenu su snagu odmjerile najbolje rukometne ekipe regije u muškoj i ženskoj konkurenciji, a za najmlađe je organiziran turnir u mini rukometu .

U napetim utakmicama i odličnoj atmosferi, pobjedu i plasman u Rijeci na završnicu Igara ostvarile su rukometašice i rukometaši ekipa Rugvičice i RK Zagreb. Ekipe će se na Državnoj završnici u Rijeci imati priliku potpuno besplatno družiti, kupati i natjecati sa svojim vršnjacima iz cijele Hrvatske te na najljepši način predstavljati boje svojeg grada i županije.

U Rugvici se okupilo čak 40 ekipa koje su zaigrale mini rukomet u godištima 2013. i 2014. Ekipa RK Lokomotiva slavila je u godištu 2013., dok je u 2014. godištu najbolja bila ekipa ŽRK Prelog.

Grad Zagreb
Rugvica
Sport