Drama na Trnju

Pijane pravile nered u hotelu, jedna više puta ugrizla policajca

Policijski službenik lakše je ozlijeđen
Osijek: Policijski očevid u Županijskoj ulici gdje je pronađeno tijelo muške osobe Borna Jaksic/PIXSELL

Dovršeno je kriminalističko istraživanje provedeno nad dvije ženske osobe (23, 24) koje se tereti za narušavanje javnog reda i mira, dok je 24-godišnjakinja osumnjičena i za napad na službenu osobu.

Policijski su službenici jučer, oko 6:35 sati, zaprimili dojavu o dvije mlađe gošće koje su pravile nered u hotelu na području Trnja. Dolaskom na mjesto događaja policajci su zatekli spomenute žene u vidno alkoholiziranom stanju te im je rečeno da moraju poći s njima u policijsku postaju.

Prilikom vožnje starija je djevojka sa stražnjeg sjedala krenula rukama prema vratu policijskog službenika koji je vozio, u čemu je spriječena od strane drugog policajca koji je stavio svoju ruku ispred nje s obzirom na to da je sjedio pored 24-godišnjakinje. Odmah potom, žena ga je nekoliko puta ugrizla za ruku na što je drugi policijski službenik zaustavio automobil i stavio joj lisice.

Policijski službenik lakše je ozlijeđen, a po dovršetku istraživanja, 24-godišnjakinja je, uz kaznenu prijavu, predana pritvorskom nadzorniku.

Crna kronika
Grad Zagreb