Petrinja ugošćuje humanitarno-sportski spektakl Gem Set Hrvatska

Na novosagrađenom multifunkcionalnom sportskom igralištu ispred Osnovne škole Dragutin Tadijanović, Marin Čilić danas se družio s djecom te s njima igrao tenis
Petrinja: Marin Čilić družio se s djecom prvog dana humanitarne akcije Gem Set Hrvatska Emica Elvedji/PIXSELL

Današnji i sutrašnji dan u Petrinji rezerviran je za veliki humanitarno-sportski spektakl Gem Set Hrvatska. Na novosagrađenom multifunkcionalnom sportskom igralištu ispred Osnovne škole Dragutin Tadijanović, Marin Čilić danas se družio s djecom te s njima igrao tenis, dok je sutra na rasporedu natjecateljski dio projekti za koji su poznati i sastavi sportskih timova.

Nositelji Skupine A, koja je simbolično nazvana Petrinja, gdje je već sagrađeno prvo sportsko igralište, su prošlogodišnji finalisti Marin Čilić i Luka Modrić, tenisačica Donna Vekić, odbojkašica Nikolina Božićević, tenisač Nikola Mektić, odbojkaš Tsimafei Zhukouski, vaterpolist Franko Lazić i tenisačica Iva Majoli.

U Skupini B, nazvanoj Hrvatska Kostajnica, gdje će uskoro krenuti izgradnja drugog igrališta za djecu, su prošlogodišnji pobjednici Mario Mandžukić i mladi tenisač Patrik Jurina, a s njima će zaigrati i tenisač Borna Ćorić, nogometaš Ivan Perišić, tenisač Mate Pavić, nogometaš Mateo Kovačić, tenisač Ivan Dodig i rukometaš Luka Cindrić.

Za ovaj ovaj dio programa u prodaji su ulaznice, koje se mogu osigurati putem sustava Entrio.hr. Za sve one koji nemaju covid potvrde, Zaklada Marin Čilić organizirala je besplatno antigensko testiranje.

Hrvatska
Ostalo