Petar Grašo dobitnik je nagrade Cesarica za Hit godine, evo tko je još slavio na dodjeli

Matija Cvek je s pjesmom „Ptice“ osvojio Cesaricu za Radijski hit, Silente s pjesmom „Poljubi me za kraj“ ponio je kući statuu Cesarice za Rock hit, a „Inamorana“ Tončija Huljića, Madre Badesse i Petra Graše – Cesaricu za Pop hit
facebook cesarica Facebook Cesarica

Nakon dvije godine pandemije, glazbenici su konačno zakoračili na crveni tepih nagrade Cesarica i stali pod svjetla reflektora.

Sinoć je održana svečana dodjela nagrade Cesarica u City Plazi Zagreb na kojoj je dvanaest finalista, dobitnika Cesarice za Hit mjeseca bilo u konkurenciji za nagrade- Pop hit, Zabavni hit, Rock hit, Internet hit i Radijski hit i onu najveću – Hit godine.

Autori Hita godine, pjesme Jel’ ti reka ‘ko, su Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo, a bračni par Huljić osvojio je i nagradu za Hit autore. Osim pobjedničke pjesme, u finalu su imali još dvije pjesme – „Tvoja i gotovo“ koju izvodi Lorena i „Inamorana“ koju izvode Tonči & Madre Badessa ft. Petar Grašo.

Nagradu za Hit autora je osvojio i Branimir Mihaljević koji je također u 2021. imao 3 pjesme u finalu – „Tick-Tock“ koju izvodi Albina i dvije pjesme Željka Bebeka – „Kupit ću nam sat“ i „Kćeri moja“. Pjesma „Kupit ću nam sat“ Željka Bebeka osvojila je i nagradu Cesarica za Zabavni hit, a Albinina „Tick-Tock“ Cesaricu za Internet hit- piše 24 sata.

Matija Cvek je s pjesmom „Ptice“ osvojio Cesaricu za Radijski hit, Silente s pjesmom „Poljubi me za kraj“ ponio je kući statuu Cesarice za Rock hit, a „Inamorana“ Tončija Huljića, Madre Badesse i Petra Graše – Cesaricu za Pop hit.Kroz uzbudljivu večer gledatelje je vodio Ivan Vukušić koji je imao pomoć talentiranih glumica prilikom dodjele nagrada.

Posebni trenutak večeri bila je izvedba Dine Purića, Stjepana Lacha, Vjekoslava Ključarića i Igora Drvenkara posvećena nedavno preminulom Akiju Rahimovskom. U pratnji orkestra koji je cijelu večer „čuvao leđa“ izvođačima, otpjevali su legendarne hitove Parnog Valjka – Kada me dotakne, Pusti nek’ traje, Moja je pjesma lagana i Zastave.

Hrvatska
Show