Pave Vukelić i dalje na čelu BM 365- Stranke rada i solidarnosti Dugo Selo

Pave Vukelić novi je stari predsjednik Gradskog odbora BM 365 Stranke rada i solidarnosti u Dugom Selu. Odlučili su tako sinoć stranački izaslanici na drugoj Izvještajnoj i izbornoj skupštini i stranke. Za dopredsjednike izabrani su Željko Remenar i Lovro Darojković, dok će poslove tajnice obavljati Ivana Perković. Također, odabrani su i članovi Gradskog odbora kojeg još čine; Zlatko Sruk, Damir Puž, Marko Nuić, Mirica Rustambeg, Ivica Franjčić i Goran Vukelić.

-Tijekom proteklih godinu dana radilo smo na promicanju temeljnih vrijednosti za koje se zalaže naša stranka. Uspjeli smo ostvariti i dobar izborni rezultat dobivši dva vijećnika u Gradskom vijeću Dugog Sela te vijećnika u Skupštini Zagrebačke županije. To nam je omogućilo i participiranje u vlasti zahvaljujući dobroj suradnji s partnerima. Što se nadolazećeg vremena tiče radit ćemo na povećanju članstva kako bi nam rezultati u budućnosti bili još bolji- istaknula je podnoseći izvješće o radu tajnica Ivana Perković, dok je predsjednik Pave Vukelić tek kratko poručio „Idemo delati“, citiravši tako Milana Bandića.

Upravo ime zagrebačkog gradonačelnika najveća je snaga stranke kazao je predsjednik Županijske organizacije BM 365- Stranke rada i solidarnosti Zvonko Kunić obračajući se nazočnima, kojima su se obratili i tajnik Županijske organizacije HDZ-a Mato Čičak koji je istaknuo kako je suradnja između HDZ i Stranke rada i solidarnosti kada je u pitanju Zagrebačka županija i Grad Dugo Selo na zavidnoj razini, a na ostvarenoj suradnji novoizabranom vodstvu zahvalio se i dogradonačelnik Nikola Tominac.

-Nas u Dugom Selu povezuju projekti, a njih je bilo i bit će još- kazao je Tominac.