PAMETNE ROBNE MARKE

eurospin

Eurospin, diskontni lanac talijanskih korijena koji uskoro otvara sedmu trgovinu u Hrvatskoj, u kratko je vrijeme privukao i osvojio hrvatske kupce. Koja je tajna? – Vlastite robne marke.

Svakodnevni odlazak u trgovinu Eurospin je zamislio kao brz i jednostavan zadatak zahvaljujući jedinstvenom asortimanu s više od 2500 Eurospin proizvoda hrvatskih i talijanskih dobavljača. Vođen idejom kvalitete po povoljnim cijenama, Eurospin je još prije tri desetljeća osmislio vlastite robne marke koje su postale dio uspješnog modela Pametne kupnje. Iz bogate ponude izdvajamo neke od omiljenih robnih marki koje su dostupne isključivo u Eurospin trgovinama.

https://www.youtube.com/watch?v=rvuwXxv6dik&authuser=0

Amo Essere Bio, širok izbor organskih proizvoda

Eurospin neprestano razvija nove proizvode za svačije potrebe, ne zanemarujući okus ni praktičnost. Amo Essere Bio je linija proizvoda certificiranih u skladu s europskim standardima, za one kojima je stalo do zaštite okoliša i održivosti.

Široku paletu proizvoda Amo Essere Bio čine neki od osnovnih sastojaka za pripremu jela. To su jaja, riža, brašno, ekstra djevičansko maslinovo ulje, tjestenina iz brončanog kalupa, punomasno mlijeko, pasirana rajčica, kao i čokolada, suho voće i voćni sokovi. Tu su i napitci od zobi, riže i soje, te prirodni tofu za vegetarijansku prehranu.

Fior di Natura, biljna alternativa

Sve je više onih koji se iz praktičnih razloga ili brige o zdravlju odlučuju za prehranu na biljnoj bazi. Iskušavamo nove okuse i recepte sa 100% biljnim sastojcima koji će zadovoljiti naša nepca na posve zdrav i prirodan način. Iz tog razloga, sve je veća potreba za prehrambenim proizvodima koji će odgovarati svim našim zahtjevima.

Fior di Natura je linija gotovih ukusnih i praktičnih obroka na biljnoj bazi, svježih ili zamrznutih. Prehrana na biljnoj bazi postaje pristupačna alternativa, a spaja sve hranjive i gastro raznolikosti koju biljni svijet nudi. Povrće, žitarice i voće u kombinaciji s klicama, algama i začinima tvore maštovitu i ukusnu kuhinju koja je istodobno zdrava i održiva.

Sunny Nature, neizostavni prilog svakome jelu

Sunny Nature je linija proizvedena prema iskušanoj tradicionalnoj recepturi. Hren, tartar umak, ajvar ili ukiseljeni krastavci obvezni su dodatak na obiteljskom stolu ili pikniku u prirodi, a svoje mjesto pronaći će u svakoj smočnici gdje su nadohvat ruke cijele godine.

Ove i druge kvalitetne i povoljne robne marke pronađite ekskluzivno u Eurospin trgovinama, a ponudu istražite i u tjednom katalogu na stranici Eurospin Hrvatska. Zapratite Eurospin i na Facebooku i Instagramu.

Hrvatska
Sponzorirani sadržaj