PALI DILERI: Jedan je trgovao marihuanom i amfetaminom, a drugi kokainom

Policijski službenici pronašli ukupno 34,3 grama kokaina, 190 grama amfetamina i 0,95 grama konoplje

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promete drogama.

Sumnja se da je na zasada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane i amfetamina koje je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Knežije, da bi potom tako pripremljenu drogu preprodavao na ilegalnom tržištu. Obavljenom pretragom stana na Knežiji pronađeno je 190 grama amfetamina, 0,95 grama marihuane, digitalna vaga te određeni novčani iznos.

Policijski su službenici dovršili, osim navedenog, kriminalističko istraživanje i nad 72-godišnjakom. Istraživanjem je provedeno zbog sumnje u počinjenje identičnog kaznenog djela da je osumnjičeni radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine kokaina kojeg je skrivao, vagao i prepakiravao u prostorima na području Prečkog nakon čega je pripremljenu drogu prodavao na ilegalnom tržištu.

U Prečkom je obavljena pretraga stana i ostave koje koristi 72-godišnjak te su tom prilikom policijski službenici pronašli ukupno 34,3 grama kokaina, tri digitalne vage te određeni novčani iznos.