Ovdje smo pronašli sve što nam je potrebno za daljnji prosperitet

Da bar je uselio u proizvodni pogon Inkubatora

Jedna od dvije tvrtke koja je uselila u proizvodne pogone Inkubatora je tvrtka Da-bar…, koja se bavi umjetničkom restauracijom. Tri mlade dame Darija Vrtarić, Ksenija Koščak i Vanja Begović, kako su nam same rekle više se bave dizajnerskom djelatnošću, gdje starom namještaju daju novu vrijednost.

-Sve je krenulo prije godinu i pol dana kada smo pokrenule tvrtku. Prije toga smo radile nešto sasvim drugo, a kada smo „izbrusile“ sve ovo do željene razine krenule smo sa širenje- pričaju nam djevojke, koje na ulazak u Inkubator gledaju kao na mogućnost koju mladi poduzetnici trebaju iskoristiti.

-Svaka ovakva pomoć i podrška je dobro došla i treba je iskoristiti. Nama je bilo važno da pronađemo adekvatan prostor kako bi mogle obavljati ovu djelatnost za koju su nam potrebna tri odvojena prostora. Sve to upravo pronašle smo ovdje u Inkubatoru koji nam pruža sve mogućnosti za rad i daljnje širenje- kaže nam Darija te navodi kako im uvelike poslovanje u ovoj fazi olakšava sufinanciranje troškova najma prostora.

-Mi smo ovdje dva mjeseca i nemamo nikakvih zamjeri. I više smo nego zadovoljne- poručile su za kraj djevojke iz tvrtke Da bar…