Otvorene prijave za 10. izložbu bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske

Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do petka, 12. ožujka

U tijeku su prijave za 10. izložbu bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske i 3. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe-Jadran koju zajednički organiziraju Varaždinska, Zagrebačka te druge županije. Izložba će se održati 22. svibnja u Varaždinu, a svi zainteresirani izlagači iz Zagrebačke županije mogu se prijaviti za sudjelovanje do petka, 12. ožujka.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane proizvođače sa svog područja da ispune obrazac i prijave se na izložbe. Prijavni obrazac treba se dostaviti do prethodno navedenog datuma putem e-maila [email protected] te poštom ili osobna na adresu Upravnog odjelu za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije.

Nadalje, prikupljanje uzoraka za ocjenjivanje održat će se u ponedjeljak, 30. ožujka, od 8:00 do 13:00 sati u prostorijama Upravnog odjela, a dostavlja se 1×0,25 litara i 1×0,50 litara ulja u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama za ocjenjivanje bučinog ulja te jedna boca ulja s etiketom proizvođača ulja u svrhu izlaganja i degustacije na navedenoj Izložbi.

Javni poziv se nalazi OVDJE, a prijavni obrazac za sudjelovanje na izložbi i ocjenjivanju bučinog ulja nalazi se OVDJE. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na broj telefona: 01/6009-466.