Osumnjičeni za ubojstvo žene nalazi se izvan Hrvatske

Neslužbeno se doznaje kako se u ovom slučaju sumnja da je sin usmrtio majku

Srećko Niketić/PIXSELL

Osoba koja se dovodi u vezi s nedavnim ubojstvom 79-godišnje žene u Puli, prema saznanjima policije nalazi se izvan granica Republike Hrvatske, potvrdila je glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač.

Policija u suradnji s međunarodnim službama poduzima radnje radi pronalaska bjegunca, a neslužbeno se doznaje kako se u ovom slučaju sumnja da je sin usmrtio majku.

– Policijski službenici poduzimaju brojne mjere i radnje kako bi se počinitelj što prije pronašao. Radi zaštite daljnjeg tijeka kriminalističkog istraživanje ne možemo govoriti o detaljima, poručila je glasnogovornica Sokač.

Naime, nesretna žena pronađena je u petak navečer mrtva u stanu u Ulici prilaz Monte Cappelletta u Puli nakon što je drugi sin, koji nije živio s njima i ne živi u Hrvatskoj, pozvao vatrogasce i policiju. Kada su oni ušli u stan pronašli su na podu beživotno tijelo žene. Policija je s nadležnim državnim odvjetnikom obavila očevid te je utvrđeno kako je nepoznati počinitelj tupim predmetom usmrtio 79-godišnjakinju.