OPG Mahač i OPG Zadravec predstavili svoje proizvode na Reviji vina

Sudionici druge Revije najboljih vina Zagrebačke županije, koja je održana u Kristalnoj dvorani The Westina bili su i vinari Vinogradarsko vinarske udruge „Terra Sancti Martini“ Dugo Selo.

S područja dugoselsko-vrbovečkog vinogorja svoja četiri vina s Martin brega izložio je OPG Mahač Boris, dok se OPG Romina Zadravec iz Kusanovca predstavio s tri vrste kravljeg sira. Inače, na reviji su sudjelovali samo vinari koji imaju Rješenje o stavljanju vina u promet izdano od Hrvatskog centra za poljoprivredu, hranu i selo Republike Hrvatske.

-Tom prilikom prezentirali smo projekt proizvodnje rose vina kojeg su izradile maturantice Srednje škole Dugo Selo ekonomski smjer Renata Pavić, Sara Siladji i Ivana Martinović, a s kojim idu na državno natjecanje ekonomskih škola- kazao je Mahač.

Samo sudjelovanje na reviji bila je dobra prilika da se javnost upozna s Vinogradarsko vinarskom udrugom „Terra Sancti Martini“ Dugo Selo koja je osnovana s ciljem unapređenja proizvodnje i kvalitete vina i povezivanja s gastronomskom i kulturno tradicijskom ponudom Dugog Sela ,a sve s ciljem turističko gospodarskog razvoja Grada Dugo Selo i Zagrebačke županije.

Događanja
Hrvatska