Općinsko vijeće Dubrave donijelo odluku o kretanju unutar vrbovečkog područja bez propusnica

Glasovanju je pristupilo 14 vijećnika, od kojih je 11 njih podržalo predloženi Sporazum, dok su dva vijećnika bila suzdržana, a jedan nije podržao ovu odluku

Arhiva

U namjeri da se mještanima olakša obavljanje svakodnevnih nužnih aktivnosti, a prema Odluci Stožera civilne zaštite, Općinsko vijeće Općine Dubrava na jučer održanoj 26. izvanrednoj sjednici Općinskog vijeća, koja je po prvi puta održana elektronskim putem većinom glasova donijeta je odluka o potpisivanju Sporazuma o zajedničkom koordiniranju aktivnosti civilne zaštite u vezi kretanja stanovnika s područja jedinica lokalne samouprave.

Drugim riječima, vijećnici Općine Dubrava svoj su dio posla napravili, te bi isto sada trebale napraviti i ostale jedinice lokalne samouprave na vrbovečkom području, kako bi se stanovnici mogli nesmetano bez propusnica kretati unutar Grada Vrbovca i susjednih općina Dubrave, Gradeca, Farkaševca, Rakovca i Preseke.

Inače, glasovanju je pristupilo 14 vijećnika, od kojih je 11 njih podržalo predloženi Sporazum, dok su dva vijećnika bila suzdržana, a jedan nije podržao ovu odluku.

-Još jednom podsjećam na potrebu daljnjeg pridržavanja propisanih mjera, kako bismo svi zajedno zdravi dočekali završetak ove izvanredne situacije, te bili spremni u ispunjavanju novih zadaća koje su pred nama!- poručio je načelnik Tomislav Okroša.