Općina Jakovlje dodijelila 20 stipendija, načelnica Borovec za sljedeću godinu najavila povećanje broja stipendista

Stipendije se dodjeljuju od 1. rujna do 30. lipnja 2021. godine, te za učenike iznose 400, a za studente 600 kuna mjesečno

Načelnica Sanja Borovec potpisala je ugovore o stipendiranju za ovu školski i akademsku godinu s 20 stipendista. Zbog epidemioloških mjera ove je godine izostalo tradicionalno svečano potpisivanje, već su učenici i studenti pojedinačno s načelnicom u općinskim prostorijama potpisali ugovore.

Stipendije se dodjeljuju od 1. rujna do 30. lipnja 2021. godine, te za učenike iznose 400, a za studente 600 kuna mjesečno.

-Svim učenicima i studentima želimo uspješno daljnje školovanje, da steknu što više znanja, jer znanje otvara puno više mogućnosti pri pronalaženju posla i ostvarivanju bolje vlastite egzistencije, a što također doprinosi i napretku sredine u kojoj živimo. Općina Jakovlje nastavit će i dalje voditi brigu o mladima od samog rođenja, kroz sve faze odrastanja i obrazovanja. S tim ciljem odlučeno je da će se u 2021. godini kao i u narednim razdobljima povećati broj stipendija s dosadašnjih 20 stipendija na 25 stipendija- istaknula je načelnica Sanja Borovec.