Općina Dubravica sufinancira pola cijene povećanja vrtića

Općinsko vijeće Općine Dubravica sinoć je jednoglasno prihvatilo izvješće o radu načelnika Marina Štritofa od stupanja na funkciju u svibnju prošle godine. U svom izvješću načelnik je naveo sve dobre stvari koje su u tih pola godine ostvarene na području općine, od asfaltiranja nerazvrstanih cesta, uređenja akustike u sportskoj dvorani, pa do brojnih natječaja na kojima su osigurana sredstva za poboljšanje standarda na području cijele općine. 

-Budući da vijećnici nisu ništa komentirali znači da su rezultati dobri i realni- istaknuo je načelnik Štritof.

Također, vijećnici su donijeli odluku prema kojoj će Općina Dubravica uslijed povećanja ekonomske cijene boravka djece u vrtiću sufinancirati pola troška.

-Kako je cijena vrtića porasla za 130 kuna, odlučeno je da roditeljima sufinanciramo pola te cijene, kako bi im olakšali taj dio- rekao je načelnik.

Osim, toga vijećnici su donijeli i značajnu Odluku o potpisivanju Ugovora o partnerstvu na projektu poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture Aglomeracije Zaprešić. Riječ je o projektu koji će se prijaviti na EU fondove, i temeljem kojeg se ukoliko bude prihvaćen može očekivati dobivanje 75 posto sredstava od ukupne investicije.