Odigran rukometni turnir “Velika Gorica 2018.”- Dubrava i Gorica pobjednici

hrk-turnir

U organizaciji HRK Gorica u dane vikenda je u Gradskoj sportskoj dvorani odigran rukometni turnir „Velika Gorica 2018.“ koji je igran u tri kategorije uz sudjelovanje 18 momčadi koje su se natjecale u kategoriji dječaka 2006. godišta, mlađih kadeta i dječaka 2004. godišta.

U konkurenciji 2006. godišta igrali su; Gorica, Jamnica, Dinamo, Zaprešić, Petrinja i Dubrava. Sudionici u kategoriji mlađih kadeta bili su; Pavleki, Zaprešić, Petrinja, Gorica, Mladost i Dramalj, dok su u konkurenciji dječaka 2004. godišta igrali; Gorica, Pavleki, Petrinja, Dubrava, Zaprešić te Jamnica.

Mlade je rukometaše na svečanom otvorenju uz predsjednika i tajnika kluba Nevena Karasa i Hrvoja Pekeru pozdravio i zamjenik gradonačelnika Krešimir Ačkar koji je mladim sportašima zaželio mnogo uspjeha uz poruku da budu ustrajni u onome što rade, kako bi bili još bolji.

U kategoriji 2006. godišta najbolji su bili rukometaši Dubrave, kojima je pripala i pobjeda i u 2004. godištu, dok je domaćin Gorica bila pobjednik kod mlađih kadeta. Medaljama i peharima nagrađene su tri prvoplasirane momčadi, a nagrade su uručene i najboljim pojedincima.

KONAČNI POREDAK
2006. GODIŠTE:
1. Dubrava, 2. Jamnica, 3. Petrinja, 4. Dinamo, 5. Zaprešić, 6. Gorica

NAJBOLJI IGRAČ: Toma Kapitan (Dubrava), NAJBOLJI STRIJELAC: Patrik Rukljač (Petrinja), NAJBOLJI VRATAR: Rafael Britvec (Jamnica)

2004. GODIŠTE:
1. Dubrava, 2. Gorica, 3. Zaprešić, 4. Petrinja, 5. Jamnica, 6. Pavleki

NAJBOLJI IGRAČ: Maksimilijan Molc (Dubrava), NAJBOLJI STRIJELAC: Karlo Crnolatec (Jamnica), NAJBOLJI VRATAR: Dominik Varda (Gorica)

MLAĐI KADETI:
1. Gorica, 2. Zaprešić, 3. Mladost 09, 4. Pavleki, 5. Petrinja, 6. Dramalj

NAJBOLJI IGRAČ: Josip Cundeković (Gorica), NAJBOLJI STRIJELAC: Ivan Brtan (MRK Zaprešić), NAJBOLJI VRATAR: Ivan Jozepović (HRK Gorica)

Hrvatska
Sport