Obrvan uoči PSG-a: Želimo pokazati nešto iz utakmice protiv Porta

Dvoboj hrvatskog i francuskog prvaka na rasporedu je u četvrtak s početkom u 20:45 sati

Marko Lukunić/PIXSELL

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb je utakmica 4. kola EHF Lige prvaka u kojoj će gostovati kod PSG-a.

Trener Ivica Obrvan i igrač Jakov Gojun svjesni su težine suparnika, ali obojica žele da zagrebačka momčad u ovoj utakmici pokažu nešto od onoga što su pokazali prije tjedan dana protiv Porta.

– Ne treba puno filozofirati ako kažem da nas čeka jedno od najtežih gostovanja u Ligi prvaka. Igramo na gostujućem terenu. Htio bih da pokažemo još jedna koračić prema naprijed u odnosu na utakmicu s Portom, ne razmišljajući o rezultatu nego o igri, rekao je Obrvan.

– Želim da se suprotstavimo hrabro, da ovo što smo radili zadnja tri četiri dana sprovedemo u praksi. Oni imaju nekoliko nezgodnih igrača, ali nadam se da ćemo pružiti koncentriranu, dobru, angažiranu igru i da ćemo, bez obzira kakav rezultat bude, biti zadovoljni svojom igrom, dodao je.

Gojun ističe kako su on i njegovi suigrači spremni iako ih čeka ekipa koja već godinama s visokim budžetom napada Ligu prvaka i žele je osvojiti.

– Svjesni smo težine utakmice. Spremni smo, zdravi smo i  na nama je da se borimo od prve do zadnje minute, da pokušamo prenijeti nešto iz ove zadnje utakmice protiv Porta, kazao je Gojun.

Dvoboj hrvatskog i francuskog prvaka na rasporedu je u četvrtak, 6. listopada, s početkom u 20:45 sati. PPD nakon tri kola zauzima šesto mjesto na ljestvici s dva poraza i jednom pobjedom koju je ostvario prije tjedan dana protiv Porta (29-23). PSG je drugi s dvije pobjede i jednim porazom.