OBILJEŽEN DAN GRADSKE ČETVRTI SJEVER I DAN ŽUPE – Brojni infrastrukturni zahvati

Zaprešićka Gradska četvrt sjever obilježila je svoj dan kao i Dan župe Marije Kraljice apostola, a predsjednik Gradske četvrti Ivo Lukić podsjetio je na mnoge i vrijedne projekte koji su se odradili na tom području
62156012_412064472712419_8541325736986804224_n

Zaprešićka Gradska četvrt sjever obilježila je svoj dan kao i Dan župe Marije Kraljice apostola, a predsjednik Gradske četvrti Ivo Lukić podsjetio je na mnoge i vrijedne projekte koji su se odradili na tom području u posljednje četiri i pol godine koliko im traje mandat.

Osim novog gradskog Trga dr. Franje Tuđmana, izgrađena je i nova zgrada zaprešićke komunalne tvrtke u kojoj su smješteni i zaprešićki vatrogasci, a prošle godine otvorena je nova kuglana u kojoj su zaprešićki kuglači već ostvarili najviše europske i svjetske rezultate te postavili brojne rekorde.

-Brojni su projekti u našem kvartu, ali i u cijelom Zaprešiću, odrađeni i značajno su utjecali na kvalitetu života svim građanima. Mi još uvijek imamo želje i ideje za nove projekte, a predstoji nam povezivanje naših šetnica uz potok Lužnicu, preko Velikog Vrha do Pojatna- rekao je Lukić.

Gradonačelnik Željko Turk zahvalio je predsjedniku i vijećnicima koji su duže od četiri godine obnašali ovu dužnost te je izrazi nadu da će i novi saziv, koji će se birati u listopadu, biti jednako učinkovit.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Zagrebačka županija
Zaprešić