Nogometaši Intera opet na okupu

Prvom prozivkom trenera Samira Toplaka, a potom i treningom u Kupljenovu nogometaši Intera započeli su s priprema za novu sezonu. Tijekom ljetne stanke Interu su pristupili vratar Ivan Kelava, Karlo Muhar, te četvorka iz Rijeke; Goodness Ajayi, Theophilus Solomon, Matej Vuk i Jasmin Čeliković, dok se s posudbe iz Sesveta vratio Ivan Mamut. Što se tiče odlazaka Zaprešić su napustili; Tomislav Šarić, Tomislav Mazalović, Petar Mamić, Ante Mrmić i Komnen Andrić.

-Cilj je uvijek isti, ostati u ligi, ali ambicije idu i dalje od toga. Želimo ponoviti prošlu sezonu, ne smijemo ući u nervozu i dovesti se u situaciju da nas bod-dva dijele od opasne zone. Stoga od prvog kola moramo biti na željenoj razini- izjavio je trener Samir Toplak.

Inter će u subotu 23. lipnja nastupiti u Donjem Kučanu, na Memorijalnom međunarodnom turniru ‘Vrbanić Dean-Dino 2018’. Riječ je o trokut-turniru, na kojem uz Inter sudjeluju još slovenski Aluminij te mađarski MTK. Nakon toga Inter će u pripremnom razdoblju odigrati još šest utakmica, a protivnici su redom; Limassol (26. lipnja), Ried (30. lipnja), Ujpest (4. srpnja), Persepolis (7. srpnja), CSKA (15. srpnja) i Al Ain (21. srpnja).

Tjedan dana nakon ogleda s Al Ainom počinje prvenstvo, koje Inter otvara gostovanjem kod Lokomotive.