NK DUGO SELO ZAVRŠILO SEZONU: Predsjednik Fintić najavio pojačanja za sljedeću sezonu i daljnji napredak omladinske škole

Domaćim remijem protiv Trešnjevke (2:2) nogometaši Dugog Sela završili su još jednu trećeligašku sezonu

Domaćim remijem protiv Trešnjevke (2:2) nogometaši Dugog Sela završili su još jednu trećeligašku sezonu. S 46 osvojenih bodova, Dugoselci su prvenstvo okončali na devetom mjestu, pri čemu su u 34 odigrana susreta ostvarili 13 pobjeda, sedam remija i 14 poraza uz gol razliku 49:56.

-Zadovoljni smo s obzirom na sve. Pred kraj su nas zadesile ozljede, tako da smo morali u “vatru” gurnuti mlade igrače- kaže nam predsjednik Damir Fintić, koji je krajem prošle godine izabran za predsjednika kluba.

Završetkom prvenstvene sezone u klubu nisu sjedili prekriženih ruku, već su krenuli sa slaganjem igračke križaljke za novu sezonu, pa je tako već dogovoren dolazak kapetana Dugog Sela, Ivana Mikulića.

-Pregovaramo s još nekoliko igrača koji će pojačati momčadi i donijeti nam kvalitetu više. Naša je želja da se sljedeće sezone budemo među četiri prvoplasirane momčadi- priča nam Fintić te dalje otkriva kako će se veliki naglasak staviti i na omladinsku školu.

-Dobivanjem terena s umjetnom travom dobili smo uvjete za još bolji i kvalitetniji rad. Već sada nam je došlo 15 novih klinaca, a vjerujem kako će dolaskom novih trenera i taj rad biti još bolji- kaže predsjednik koji se u ime kluba zahvalio pročelniku Dragičeviću na svemu oko realizacije ovoga projekta.

Spomenimo kako su veterani Dugog Sela osvojili naslov prvaka u svojoj ligi, a njihov uspjeh jučer su popratili i limači Dine Ivančevića, koji su bili uspješniji od Gorice čime su i oni ponijeli naslov prvaka.