Festival dječjeg nogometa u Božjakovini

NK Brcko poziva na drugi turnir prstića i limača

Nogometni vikend u Brckovljanima održat će se 8. i 9. lipnja
DSC_6265

Nogometni klub Brcko, drugu godinu za redom, u suradnji i pod pokroviteljstvom Općine Brckovljani organizira turnir prstića i limača koji će se održati na njihovom terenu u Božjakovini. Turnir prstića održat će se u subotu, 8. lipnja, dok u nedjelju, 9. lipnja na scenu stupaju limači.

-Utakmice će se odigravati na dva terena paralelno u trajanju od 20 minuta u komadu. Svim sudionicima zagarantirane su dvije ili više utakmica u grupnoj fazi te razigravanje najuspješnijih ekipa iz svake grupe po kup sistemu na ispadanje. Za sve sudionike turnira, trenere i igrače domaćin će organizirati obrok i svježi napitak, dok će za najuspješnije osigurati i prigodne nagrade. Za sve ostale vjerne navijačice i navijače domaćin će osigurati „klopu i cugu“ po simboličnim i pristupačnim cijenama- izvijestili su iz Nogometnog kluba Brcko.

Za zabavu najmanjih bit će i ostalih popratnih sadržaja kao što su napuhanci, dok će one malo veće u večernjim satima zabavljati živa muzika. Kotizacija za turnir je simboličnih 40 eura koja ovaj turnir svrstava među jedan od najjeftinijih u široj okolici. Za sve informacije, nedoumice i prijave za turnir na raspolaganju su: voditelj Škole nogometa NK Brcko (Ivan Pavičić – 091 622 4842); trener limača (Dražen Špoljarić – 099 206 5216) i trener prstića (Marko Cindrić – 098 917 9604).

Brckovljani
Sport