Nenad Panian traži povjerenje Dugoselaca za još jedan mandat

Nenad Panian, aktualni gradonačelnik Dugog Sela najavio je svoju kandidaturu za novi mandat i to ponovo kao nezavisni kandidat, ujedno i nositelj nezavisne liste za Gradsko vijeće

Nenad Panian, aktualni gradonačelnik Dugog Sela najavio je svoju kandidaturu za novi mandat i to ponovo kao nezavisni kandidat, ujedno i nositelj nezavisne liste za Gradsko vijeće. Kao zamjenica gradonačelnika predstavljena je Jasminka Kokot Bambić.

Na predstavljenu koje je održano ispred zgrade budućeg KIC-a istaknuto je kako je Dugo Selo u protekle četiri godine postao grad ispunjenih obećanja, u kojem su radovi postali svakodnevica, u kojem su obnovljene zgrada u vlasništvu grada, grad s brojnim sadržajima za djecu i mlade, igralištima i prometnicima, poduzetničkom zonom i grad u koji je iz EU fondova u zadnje 4 godine povučeno 36,5 milijuna kuna, za razliku od prošlog razdoblja kada je taj iznos bio svega 500 tisuća kuna. Nabrojeni su potom brojni projekti realizirani u zadnje 4 godine,kao i budući. Sam Panian o projektima nije puno govorio, ali je pozvao građane da izađu na izbore, jer je to izuzetno važno.

-Vođenje grada je zaista težak i odgovoran posao, ali posao koji sam svakodnevno obavljao s veseljem radi potpore i entuzijazma koje sam dobio od Vas, svojih sugrađana i prijatelja– rekao je Panian koji je istaknuo kako je provedeno desetine malih i velikih projekata, povećan proračun dva puta, i to odmah na početku mandata, financijski položaj grada doveden je do zavidnog položaja za investicije i razvoj.

-Kao posljedica uloženih napora, mogu sa zadovoljstvom reći da je grad raskopan, pun blata i prašine i tako će biti dok se ne riješi komunalna infrastruktura- istaknuo je Panian misleći na 200 milijuna kuna vrijedne projekte vodovoda i odvodnje.

Panian se između ostaloga osvrnuo i na brojne teškoće s kojima se susretao u radu.

-To sve smo napravili unatoč destruktivnim nastojanjima da se umanji doprinos ove izvršne vlasti, da nas uigrana mašinerija privatnih interesa i kupoprodaje u politici samelje, ali nisu uspjeli, kao ni jučer. Transparentno i odgovorno priveli smo mandat kraju. Iza nas su opipljivi rezultati koji će ostati i budućim naraštajima na uživanje- kazap je Panian, zahvalivši se ​dosadašnjim zamjenicima Jasminki Kokot Bambić i Nikoli Tomincu, ali i brojnim građanima koji su mu davali podršku.

-U suradnji sa svima vama u novom mandatu nastojat ćemo završiti sve velike projekte komunalne infrastrukture zanemarivane godinama. Tada ćemo zaboraviti na prašinu i blato i krenuti u nadgradnju. Ovo je poziv svim građanima da nam ponovo daju povjerenje da vodimo ovaj grad u budućnost kakvu zaslužuje. Gdje će svaki, ali baš svaki građanin biti zadovoljan- poručio je za kraj Panian.