Špancirfest bliži se završetku

Nastup Parnog valjka za kraj festivala dobrih emocija

S više od 500 raznolikih program dana Varaždin je proteklih dana bio epicentar prave zabave
Karlovac: Koncert Parnog valjka na Danima piva Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Desetodnevni festival dobrih emocija – Špancirfest bliži se završetku, a posljednjeg dana, u nedjelju navečer, na programu je koncert Parnog valjka na varaždinskom Starom gradu.

S više od 500 raznolikih program dana Varaždin je proteklih dana bio epicentar prave zabave, a dojmovi organizatora su izrazito pozitivni.

-Generalno možemo reći da smo zadovoljni. Posjećenost općenito Špancirfesta, pojedinačnih programa, koncerata, iznad je naših očekivanja. Imali smo sreće što nas je pratilo dobro vrijeme, to je sigurno potaknulo i veću posjećenost uz kvalitetu svih ponuđenih programa- rekla je za Hinu Jelena Toth, direktorica Turističke zajednice Grada Varaždina.

Kvalitetni glazbeni izvođači, ulični performansi i brojni programi pridonijeli su pozitivnoj atmosferi tijekom cijelog festivala.

-Količina pozitivne energije koju Špancirfest šalje iz našeg grada je također nešto što će posjetiteljima ostati u pamćenju- istaknula je Toth.

Koncerti, performansi, predstave, glazbene i kulinarske radionice te brojna iznenađenja na ulicama grada, transformiralo je Varaždin u središte dobre zabave i druženja.

Velika festivalska pozornica na Starom gradu ugostila je renomirane glazbene izvođače, uključujući svjetski poznat bend Franz Ferdinand, TBF, Silente, Buč Kesidi, Neno Belan & Fiumens te domaće snage, Cold Snap.

Posljednji dan festivala donosi koncert Parnog valjka ft. Igor Drvenkar na glavnoj pozornici, dok će zabava u gradu trajati do jedan sat iza ponoći.

Koncertni program kod Vile Bedeković završit će izvedbom “Nothing Else Matters”, spajajući klasičnu glazbu i rock u izvedbi učenika i profesora iz Glazbene škole Varaždin, uz potporu udruge nuSynergetic.

Događanja
Regija