NASTAVAK ULAGANJA: Novi sjaj dobivaju dom u Gornjem Marinkovcu i Zvekovcu

Vatrogasni dom u Zvekovcu očekuje energetska obnova, temeljita rekonstrukcija očekuje dom u Gornjem Marinkovcu, dok 1. lipnja započinju radovi na šumskoj cesti k.o. Paruževac

Vijećnici Općine Dubrava na jučer održanoj sjednici donijeli su između ostaloga i nekoliko odluka glede nastavak ulaganja u objekte na području Općine. Vijećnici su tako donijeli odluku o odabiru najpovoljnije ponude za izradu projektne dokumentacije za Vatrogasni dom Zvekovac.

-Najpovoljnija pristigla ponuda za izradu projekte dokumentacije za obnovu doma u Zvekovcu iznosila 106.250,00 kuna. Radi se o energetskoj obnovi doma koja obuhvaća radove na krovištu, fasadi, podu, ali i na plafonu. Sve u svemu, radi se o jednom velikom zahvatu- kazao je viši referent za komunalno gospodarstvo, fondove, javnu nabavu i komunalno redarstvo Antonio Badrov.

U puno lošijem stanju je dom u Gornjem Marinkovcu kojeg očekuje temeljita rekonstrukcija, za što će Općina iz svoga proračuna izdvojiti 515.493,75 kuna.

Osim radova na domovima, prvog dana lipnja trebali bi započeti radovi na izgradnji šumske ceste k.o. Paruževac, čija je ukupna vrijednost 2,2 milijuna kuna, koja su u potpunosti osigurana iz EU.