Na trećeligaškom startu Samobor u Sisku, sportski direktor Mario Makarun vjeruje u dobru sezonu

Osim što se momčad priprema za novi prvenstveni start radno je i na drugim frontovima, jer u tijeku su radovi na adaptaciji svlačionica vrijedni 200-tinjak tisuća kuna, što je klub osigurao preko sponzora i donatora, a potpisan je i Sporazum o suradnji s NK Breganom
301484114_610287964000457_1664137733519550042_n

U vikendu pred nama starta nova niželigaška sezona, među njima i prvenstvo u novoj 3. NL Centar (četvrti rang natjecanja, op.a) u kojoj će nakon višegodišnje pauze ponovno zaigrati i Samobor, koji je u prethodne dvije sezone osvojio naslove prvaka u Jedinstvenoj županijskoj ligi i 4. NL, a u vitrine je lani pospremljen i Kup Nogometnog saveza Zagrebačke županije.

Višegodišnji cilj ulaska u Treću ligu tako je ispunjen, a sportski direktor Mario Makarun koji je zajedno s ostatkom ekipe u posljednje dvije i pol godine vukao dobitne poteze nada se kako će momčad odigrati dobru sezonu, u kojoj nema rezultatskog imperativa.

-Naše su ambicije da budemo oko sredine prema vrhu i da mirno plovimo ligom. Želimo stabilizirati momčad u Trećoj ligi koju Samobor zavrjeđuje po svojoj povijesti- ističe sportski direktor Mario Makarun, čije igrače na startu očekuje gostovanje u Sisku kod Segeste.

-Odlična momčad koja je u odnosu na lani izmijenjena. Mi se u Sisak idemo nadigravati, pa ćemo vidjeti kako će to završiti. S bodom bi bili zadovoljni. Mi tamo idemo ne izgubiti- najavljuje Makarun koji je i više nego zadovoljan odrađenim pripremama od strane trenera Stjepana Bašića i njegova pomoćnika Željka Štuleca, koji je ovog ljeta odlučio objesiti kopačke o klin.

Osim što se momčad priprema za novi prvenstveni start radno je i na drugim frontovima, jer u tijeku su radovi na adaptaciji svlačionica vrijedni 200-tinjak tisuća kuna, što je klub osigurao preko sponzora i donatora, a potpisan je i Sporazum o suradnji s NK Breganom.

-Mi smo nositelji kvalitete samoborskog nogometa i ovo je plod toga. Djelovat ćemo zajednički u svim segmentima kako bismo kvalitetu podigli na još višu razinu. Ovo je pravi primjer kako samoborski nogomet može ići prema naprijed- zaključio je sportski direktor Samobora.

Grad
Hrvatska
Samobor
Sport
Zagrebačka županija