Na području Krašića postavljena nova turistička signalizacija

U organizaciji Turističke zajednice općine Krašić uz pomoć Hrvatske Turističke zajednice i Općine Krašić tijekom ovoga tjedna dovršena je nadopuna postojeće te postavljena nova smeđa turistička signalizacija. Uvođenjem dodatnih turističkih sadržaja u ponudu Općine Krašić, javila se potreba za postavljanjem obavijesne turističke signalizacije na širem području općine s ciljem obavještavanja korisnika i vođenja prometa prema novim destinacijama i lokacijama.

Tako su postavljene ploče za novootvorene smještajne kapacitete Kuća za odmor Mirkopolje, Kuća za odmor Vila Anna, Kuća za odmor Krašić, Cottage house Žumberak, zatim Crkva Presvetog Trojstva Krašić, Spomen Dom blaženog Alojzija Stepinca, Križni put bl. Alojzija Stepinca, Vina Bacan. Također, nadopunjena je signalizacija na svim prometnim pravcima šireg općinskog područja kako bi vozači bili pravovremeno obaviješteni o smjeru kretanja prema željenim objektima.

-Nakon prvog postavljanja turističke signalizacije, zabilježen je porast posjetitelja u turističkom uredu kao i u ostale označene objekte, stoga ne sumnjamo da će označavanje turističkih lokaliteta pridonijeti lakšem snalaženju gostiju u Krašiću i okolici, boljem informiranju te na koncu i povećanju broja noćenja te dolazaka u označene turističke lokalitete- poručili su iz Turističke zajednice Općine Krašić.