Na području Krašića devet se osoba nalazi u samoizolaciji

Iz Stožera još jednom ponavljaju da te osobe do isteka samoizolacije ni na koji način i nikako ne napuštaju svoje domove, odnosno adresu stalnoga prebivališta, jer bi time štetili sebi i ugrožavali druge mještane

Na području općine Krašić devet se osoba nalazi u samoizolaciji. Iz Stožera još jednom ponavljaju da te osobe do isteka samoizolacije ni na koji način i nikako ne napuštaju svoje domove, odnosno adresu stalnoga prebivališta, jer bi time štetili sebi i ugrožavali druge mještane.

-Još jednom podsjećamo i apeliramo na sve mještanke i mještane, kao i sve one koji se nalaze na području naše općine da do daljnjega ne napuštaju područje Krašić, osim u iznimnim, važnim, hitnim ili drugim opravdanim slučajevima- poručuje Stožer civilne zaštite Općine Krašić.

Stožer civilne zaštite ima stalna dežurstva, a sva pitanja, zahtjeve za izdavanje propusnica ili slično može se uputiti na telefon: 01/6270-660, mobitel: 099/6270-660 ili putem elektronske pošte: [email protected] i [email protected]

Također iz Stožera napominju da će ambulante opće medicine Doma zdravlja u Krašiću raditi od danas svakog radnog dana u normalnom rasporedu i radnom vremenu od 07,30 do 19,30 sati.