Završile prijave

Na desetom izdanju Zagreb Winter Cupa snage će odmjeriti više od 70 ekipa

Ženski seniorski futsal turnir i ove godine bit će međunarodnog karaktera, a na njemu će se natjecati sve ponajbolje ekipe iz regije
Zagreb: Finale Zagreb Winter cup-a za žene, Alumnus – Poliklinika Milojevi? Sanjin Strukić/PIXSELL

Završene su prijave za deseto izdanje MC Plus Zagreb Winter Cupa, a ovaj, sada već tradicionalni futsal turnir za seniorke i mlađe muške kategorije (U-17, U-19 i U-21) u svom jubilarnom izdanju okupit će više od 70 ekipa. Iz organizacije poručuju kako su zadovoljni takvim odazivom.

-Ponosni smo što je Zagreb Winter Cup stigao do svog desetog izdanja, a isto tako smo ponosni i na to što ekipe vole igrati ovaj turnir te se vraćaju iz godine u godinu. To potvrđuje i broj prijavljenih sastava. Želimo svima puno sreće, a mi ćemo se kao i svake godine potruditi da turnir bude na najboljem mogućem nivou-rekao je Dario Klepo iz Organizacijskog odbora Zagreb Winter Cupa.

Turnir će započeti 22. prosinca. Utakmice grupne faze odigravat će se u SD OŠ Granešina i u Boćarskom domu dok će organizatori naknadno objaviti u kojoj će se dvorani odigrati velika završnica turnira koja je na rasporedu 6. i 7. siječnja 2024. godine.

Ženski seniorski futsal turnir i ove godine bit će međunarodnog karaktera, a na njemu će se natjecati sve ponajbolje ekipe iz regije. Podsjetimo, u ženskoj kategoriji naslov ponovno brani ŽMNK Dinamo, dok su prošlogodišnji osvajači u mlađim kategorijama bili: CB Soho-Samarijanac (U-17), Caffe bar Barca (U-19) te Poliklinika Milojević (U-21).

Grad Zagreb
Sport