MRACLIN GAZI SVE REDOM – Pala je i Milka Trnina

Nogometaši Mraclina s uspjehom su odradili gostovanje u Vezišću kod trećeplasirane Milke Trnine. Pobjednički niz je nastavljen te upisana sedma pobjeda rezultatom 4:1 u koju su pogotke ugradili Bruno Augustić, Filip Onić, Ladislav Roginić i Josip Jurič.

-Mali teren bio je otežavajuća okolnost, no na kraju moram biti zadovoljan kako smo riješili taj problem. Do izražaja je ponovno došao pravi karakter moje ekipe, jer smo nakon promašenog kaznenog udarca ubrzo poveli pogotkom Augustića. U nastavku smo kontrolirali utakmicu i do izražaja je došla naša fizička sprema. Sve u svemu, zaslužena pobjeda na teškom gostovanju- o utakmici će trener mraclinskih nogometaša Marko Pancirov, koji se posebno zahvaljuje navijačima koji su na kraju susreta priredili dekor za pamćenje.

Na polovici jesenske dionice Mraclin je prvi s maksimalnim učinkom od 21 osvojenog boda. Prvi pratitelj, susjedni Ban Jelačić iz Vukovine ima dav boda manje.

-Rezultat je to marljivog rada na treninzima te fenomenalne atmosfere koja vlada u svim strukturama kluba. Za svakog suparnika smo se marljivo pripremali, svakom suparniku smo pokazali maksimalan respekt i tako ćemo to činiti i dalje. Odigrane utakmice bile su dosta zanimljive i neizvjesne, osim susreta sa Ostrnom. No, ipak moram naglasiti da je kvaliteta Ostrne dobra i sviđa mi se što kod njih prevladava ideja igranja nogometa. Nama se u toj utakmici otvorilo pa je rezultat ispao katastrofalan za njih. Želio bih više ekipa u natjecanju koje će slijediti primjer Ostrne, jer nogomet je izuzetno lijepa igra, koja se mora temeljiti na lijepom potezu, driblingu i dodavanju, odnosno intenciji postizanja pogotka više- osvrnuo se na dosad sedam odigranih kola trener Mraclina, čije igrače u nedjelju očekuje susret protiv Bana Jelačića iz Banova.