Mladen Burnać i Neda Ukraden za prvi slavljenički vikend Westgatea

Westgate Shopping City slavi 10. rođendan uz hrpu zabavnog sadržaja za sve uzraste. Posjetitelje tako očekuju super popusti, nagradne igre, dječje radionice i ne jedan nego čak dva velika koncerta.

Proslava započinje već danas u 18 sati kada starta kreativna radionica „zemlja jednoroga“ koja djecu vodi u čarobnu zemlju boja i čudesnih bića uz veseli face painting i zabavne natjecateljske igre. Od 20 sati svi posjetitelji mogu uživati na koncertu Mladena Burnaća.

Zabava se nastavlja sutra kada se priprema dječji rodeo, kostimirana alka, mužnja mehaničke krave, super talent show, zračni ples, BMX show, sportske igre i balonijada. U 18 sati reže se rođendanska torta, a u 19 sati počinje veliki koncert Nede Ukraden, dok će u 21,30 sati biti velika završnica dana uz kišu balona.

Vikend u znaku zabave donosi i nedjelja, kada se druženje nastavlja u Čudesnoj šumi koja počinje u 16 i traje do 19 sati, gdje će mališani uživati uz rođendanske plesne igre, facepainting, kreativne radionice, a moći će obići i Čarobnu kuću od Slatkiša. Od 16 sati svi se mogu zasladiti uz rođendanski ručak Tomislava Špičeka.

Od danas do nedjelje osim glazbe, zabave i gastro užitaka posjetitelje očekuju i najbolji popusti na Late Night Shoppingu.