Mato Čičak predao kandidaturu za načelnika Rugvice: Promijenili smo Rugvicu na bolje

Mato Čičak, aktualni načelnik Rugvice večeras je u društvu svoga zamjenika i kandidata za predsjednika Vijeća Nenada Jakšića predao je kandidaturu za načelnika i kandidacijsku listu HDZ-a za Općinsko vijeće

Mato Čičak, aktualni načelnik Rugvice večeras je u društvu svoga zamjenika i kandidata za predsjednika Vijeća Nenada Jakšića predao je kandidaturu za načelnika i kandidacijsku listu HDZ-a za Općinsko vijeće. Kandidaturu Čička podržalo je svojim potpisom više od 1400 Rugvičana, kojima se načelnik još jednom zahvalio.

-Zahvaljujem svima koji su prepoznali naš rad, trud i zalaganje koje smo uložili u razvoj općine. Mi smo i u ovom mandatu pokazali da volimo Rugvicu, a to pokazuju i naši rezultati, jer Rugvica ne izgleda isto kao u travnju 2017. godine- istaknuo je Čičak.

-Rugvicu smo promijenili na bolje i to me raduje. Gradimo kanalizaciju, nogostup, novi dječji vrtić je pred završetkom, započeli su radovi u našoj poduzetničkoj zoni. Bajkmont je otvorio novo postrojenje, a dolaze nam i novi investitori- o najnovijim postignućima će načelnik, koji vjeruje kako će nastaviti sa započetim poslovima.

-Nastavit ćemo s ulaganjima u naše mlade jer oni su naša budućnost. Ono što nam je cilj je da našu Rugvicu učinimo gradom Zagrebačke županije- kaže Čičak.

HDZ na ove izbore u Rugvici izlazi samostalno, a zanimljivost liste leži u činjenici kako je na njoj više žena, nego muškaraca.

-Ovim putem zahvaljujem se svim svojim vijećnicima koji su sa mnom krenuli u ovu priču 2013. godine. Trebalo je sve ovo odraditi i ja im se na tome zahvaljujem. Došlo je vrijeme da pomladimo ekipu za koju sam uvjeren da će nastaviti raditi u istom smjeru. Ono što me naročito raduje je podatak, kako je na našoj listi više žena nego muškaraca- zaključio je Čičak.